onsdag 22 februari 2012

Verksamhetsutvecklingschef Ramlösa


Ort:
Helsingborg                             
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning                             
Anställningsgrad:
Heltid                             
Arbetstider:
Dag                             
Sista ansökningsdag:
4 mars 2012

Som Verksamhetsutvecklingschef har du det övergripande ansvaret för verksamhetsutveckling på Ramlösa Hälsobrunn. Tillsammans med Ledningsgruppen planerar, genomför och följer du upp initiativ samt leder och planerar projekt för hela anläggningen antingen själv eller tillsammans med respektive avdelningschef som ligger i linje med de mål som finns för anläggningen. Målen är att uppnå maximal effektivitet och leverera i rätt mängd, i rätt tid och med rätt kvalitet till våra kunder och konsumenter.

Carlsberg arbetar med Lean och ständiga förbättringar. Fokus kommer därmed att skifta men du kommer exempelvis att arbeta med logistiska flöden, standardiseringsprojekt där man tittar på arbetssätt, organisationsstruktur och rutiner samt personal- och kompetensutveckling.

Du kommer även att ha ansvar för avdelningen Lagret med truckhanteringen, avrop av material och lagerstyrning. Det innebär att du ska styra avdelningen mot uppsatta mål, ansvara för personalen, leveranssäkerheten, förbättringsarbete samt kvalitet och miljöfrågor. Du har fullt budgetansvar för ditt ansvarsområde. Det löpande arbetsmiljö- och säkerhetsarbetet gällande ditt ansvarsområde är en självklar del i detta arbete. Det är ett omväxlande arbete med stort ansvar och vi söker dig som kan möta dessa förväntningar.

Till din hjälp har du en lagersamordnare som ansvarar för planeringen och den dagliga driften. Du kommer att ha personalansvar för tre tjänstemän och sju kollektivanställda.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du rapporterar till Platschef och ingår i anläggningens ledningsgrupp. Carlsberg förespråkar mångfald och ser positivt på alla relevanta sökande.

Vem är du:

Vi söker Dig med eftergymnasial utbildning inom relevant område för tjänsten. Det är meriterande om du har jobbat med verksamhetsutveckling och Lean tidigare samt drivit detta i projektform. Vi välkomnar även dig som bara har arbetat något år, som har fått förtroende och ansvar för att driva förändringsarbete genom ditt sätt att vara och visat på dokumenterat goda resultat.

Som person är du drivande, konsekvent och social med en förmåga att entusiasmera personal. Du delegerar ansvar och är duktig på att följa upp och släpper inte förrän det är klart. Du kan hantera olika situationer och har alltid en passion för det du åtar dig. Du är strukturerad, van att organisera resurser och göra prioriteringar utifrån satta mål. Du verkar för att sammansvetsa gruppen för att nå målen och uppfattas som en trygg ledare. Vi letar efter dig som har insett du ska arbeta med att utveckla verksamheter och människor.
Du har goda kunskaper i Office-paketet, Carlsberg arbetar i SAP. Engelska är koncernspråk.
Kontaktperson:
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Markus Holmgren på Experis Engineering, tel. 042-37 16 42. Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående, dock senast 4 mars 2012. Du ansöker tjänsten genom Carlsbergs hemsida: www.carlsbergsverige.se
Välkommen med din ansökan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar