fredag 17 februari 2012

Spendrups Bryggeri söker en Logistikcontroller

Spendrups Bryggeri söker en Logistikcontroller
Spendrups grundades 1897. Från början var vi ett bryggeri, idag är vi ett dryckesföretag med ett brett sortiment. Engagemanget och passionen är lika stor nu som då. För oss är alltid hantverket och dryckesupplevelsen i fokus. Bland våra varumärken finner du Spendrups, Norrlands Guld, Mariestads, Heineken, Loka, Schweppes, El Coto, Gallo, Bergstrands kaffe m fl. Familjeföretaget Spendrups är ett svenskt och oberoende dryckesföretag som förenar starka traditioner med nytänkande. Vi är idag ca 1000 medarbetare och omsätter ca 3,1 MDKR. I Spendrupskoncernen ingår dotterbolagen Spendrups Vin, Gotlands Bryggeri och Hellefors Bryggeri. www.spendrups.se
Vi söker nu en driven Logistikcontroller till vårt huvudkontoret i Vårby, Stockholm, eller vid bryggeriet i Grängesberg, Dalarna. Placering i Vårby kommer att innebära ca 4 resdagar per månad till Grängesberg. Du ingår i ett controllerteam på sju personer och rapporterar direkt till Controllerchefen. Logistikavdelningen har drygt 200 medarbetare och finns i Grängesberg, Hällefors, Tumba och Vårby.
Dina arbetsuppgifter:
  • driva arbetet avseende budgetering och prognoser för logistikavdelningen
  • analys och rapportering av logistikavdelningens utfall, omkostnader och rörliga kostnader
  • utveckla och bevaka rutiner, processer och system med målsättningen att få ett ännu effektivare logistikflöde
  • analys av lagernivåer och lagerflöden
  • analys och rapportering av inventeringsdifferenser samt kassationer
  • utveckla och säkerställa distributionskalkylen
  • driva egna förbättringsprojekt
Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi ser helst att du som söker har Logistikutbildning på akademisk nivå, förmodligen civilekonom eller civilingenjör och/eller arbetslivserfarenhet från liknande befattningar (3-5 år). Vi förväntar oss att du har erfarenhet inom affärs-/MPA-system och Office-paketet. Goda kunskaper i engelska och svenska. Som person är du driven och engagerad, du är initiativrik och ansvarstagande. Du arbetar på ett strukturerat sätt, är noggrann och slutför det du påbörjar. Du är rak och lyhörd i din kommunikation och klarar av att arbeta såväl självständigt som att samarbeta med andra.
För mer information om tjänsten kontakta Controllerchef Håkan Ingwersen eller Logistikchef Carina Höijer, 08 672 77 00 (växel).
Skicka in din ansökan omgående, då vi kallar till intervju löpande.
Sista ansökningsdag: 11 mars 2012
Varaktighet/arbetstid: Tillsvidare / Heltid
Tillträdesdag: Snarast
För mer information om rekryteringen: Leilani Cornelson, Rekryteringsansvarig 08 501 076 06

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar