fredag 17 februari 2012

Key Account Manager till Philipson Söderberg


Key Account Manager till Philipson Söderberg
Philipson Söderberg är en av de starkaste aktörerna inom alkoholhaltiga drycker på den svenska marknaden. Företaget representerar varumärken med produkter inom vin och sprit från hela världen. Philipson Söderberg är ett dotterbolag i den finskägda vin- och spritkoncernen Altia Corporation och har sitt huvudkontor placerat i mycket trevliga lokaler på Gärdet i Stockholm.
För mer information om företaget, se www.philipsonsoderberg.se

Academic Work söker nu en Key Account Manager för rekrytering till Philipson Söderberg

Arbetsuppgifter:

Som Key Account Manager kommer du att arbeta med försäljning av företagets hela produktportfölj mot restauranger, nattklubbar och hotell. Du kommer att arbeta i Stockholmsregionen med omnejd samt ansvara för försäljning i Åre och övriga delar av norra Sverige. Tjänsten innebär en del resande även om du i huvudsak kommer att arbeta i Stockholmsområdet. Rollen innebär att du kommer att arbeta mot såväl stora som små kunder, samt både mot befintliga och nya kunder.

Arbetet innebär mycket frihet under ansvar där du har stora möjligheter att självständigt planera och lägga upp ditt arbete. Egna initiativ för hur du ska arbeta för att uppnå dina mål uppmuntras och stort fokus ligger på långsiktiga och stabila kundrelationer.

Ta chansen och sök denna spännande tjänst där du får möjlighet att arbeta med starka varumärken i ett branschledande företag! Tjänsten är ett långtidsvikariat som i första hand sträcker sig till 31/12 2012, men där det finns goda möjligheter till fast anställning.

Vi söker dig som
Har minst tre års dokumenterad erfarenhet av försäljning och med mycket goda kunskaper om vin och sprit. Vi ser gärna att du har arbetat med försäljning inom branschen även om detta inte är ett krav. Vidare är körkort och goda datakunskaper ett krav.

Som person är du öppen, relationsinriktad och har ett genuint intresse för människor. Du är driven, målinriktad och trivs att arbeta självständigt med stor frihet under ansvar. 


START: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

OMFATTNING: Heltid

PLATS: Gärdet, Stockholm

LÖN: Fast lön + bonus

REFERENS: MS63015

Denna rekrytering genomförs av Academic Work, men du kommer att anställas av Philipson Söderberg.

Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Sök tjänsten via länken; www.academicwork.se/jobbannons/key-account-manager-till-philipson-soderberg/stockholm/36500?text=mas63015.

Academic Work är Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag för högskolestudenter och unga akademiker. Vi erbjuder extrajobb, konsultuppdrag och rekryteringar inom de flesta tjänsteområden och branscher. Vi vill skapa möjlighet för högskolestudenter att få arbetslivserfarenhet vid sidan av sina studier och hjälpa unga akademiker till jobb. Vi har verksamhet i hela Sverige samt i Norge, Finland, Danmark och Tyskland.

Studerar du på högskola/universitetet eller är du en utexaminerad akademiker? Registrera då ditt CV och få jobberbjudande till din e-post. För mer information besök www.academicwork.se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar