fredag 17 februari 2012

PrimeWine Group söker Brand Manager


PrimeWine Group söker Brand Manager
PrimeWine Group består av fyra fristående bolag som importerar och säljer viner till den svenska marknaden. Bland våra varumärken finner du bland många andra Laroche, Graham Beck, SomeZin och Champagne Billecart-Salmon.


PrimeWine Group har sedan starten 2002 haft en snabb och medveten tillväxt. Idag är vi bland de största importörerna med 40 anställda och en omsättning på 900 miljoner kronor. Inom PrimeWine Group finns PrimeWine Sweden, Mondowine, BGS Wine Import och Multibev.

Vårt nytänkande inom utveckling, försäljning och marknadsföring gör att vi idag är porten till den skandinaviska vinmarknaden.


Nu söker vi efter en ny kollega i form av en Brand Manager till vårt kontor i Stockholm.

Arbetsuppgifter


Som Brand Manager hos oss kommer du att jobba i en utmanande och spännande miljö med många olika arbetsuppgifter. Du har det strategiska och kommersiella ansvaret för flera av företagets vinproducenter, deras varumärken och relationen mot vår viktigaste kund, Systembolaget. Detta innebär att du bland annat kommer att arbeta med att leda strategi och utvecklingsarbetet, framtagande och uppföljning av marknadsplan och budget, driva varumärkeskommunikation samt affärsvillkorsförhandling mot producent.

Lämplig bakgrund

För att lyckas i tjänsten förutsätter vi att du har relevant högskoleutbildning gärna med inriktning mot marknadsföring/strategi samt minst 3-5 års erfarenhet av import från producenter, gärna vin, livsmedel eller snabbrörliga konsumentvaror. Vi ser gärna att du också har arbetat med varumärkesfrågor och kommunikation. Du har vidare erfarenhet av resultatansvar och att driva och leda egna projekt från start till mål. Engelska behärskar du så väl i tal som skrift, övriga språk är meriterande.
Vem är du?
Du har med ditt kommersiella driv och din genomförandekraft en vilja att ständigt utvecklas tillsammans med andra. Du är resultatinriktad, drivande, orädd och självgående. Du gillar att anta nya utmaningar och förstår att kunden är en konsument på en monopolmarknad.
För mer information om vårt företag besök vår hemsida www.primewinegroup.com eller kontakta Roger Arpell på roger@primewinegroup.com.
Rekryteringen sker fortlöpande men vänligen maila Ditt svar med bifogat CV senast den 30/2-2012 till roger@primewinegroup.com.

Märk Din ansökan med ”Brand Manager PrimeWine Group”.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar