fredag 17 februari 2012

Nigab söker Produktchef / Affärschef – Vin


Nigab söker Produktchef / Affärschef – Vin
Nigab är en av de största leverantörerna av vin och sprit till den svenska marknaden samt inom nordisk Duty Free/Travel Retail. Nigab grundades 1982 och har ett kontor i Stockholm och ett i Göteborg med totalt 26 medarbetare. Med en stark försäljnings- och marknadsorganisation distribuerar vi många välkända vin- och spritprodukter.

Nigab söker nu en Produktchef / Affärschef med placering i Stockholm. Tjänsten innefattar löpande affärs ansvar för de utvalda leverantörerna och dess utveckling på den svenska marknaden och ibland även DFTR. Ansvaret innefattar därför upprättande av produktplaner, proaktivt arbete gentemot nyckelkunder, framtagande av rätt produkter med leverantör för offertarbete, men även genomförande och utvärdering av aktiviteter såsom provningar, kampanjer, mässor - både gentemot konsumenter och kunder.

Arbetet kräver en hög grad av affärsmannaskap, självständighet, ledar- och initiativförmåga. Samtidigt är det mycket viktigt att kunna samarbeta med kollegor och att uppfylla högt ställda mål.

Kvalifikationer: God branschkännedom (hög dryckeskunskap – särskilt vin), flytande engelska i tal och skrift, gärna fler språk – samt lämplig utbildning, gärna inom marknad, ekonomi och företagande.

Anmälan (personligt brev och CV) och frågor skickas till axel@nigab.se eller christian@nigab.se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar