fredag 27 juli 2012

Erfaren Vinspecialist till affärsområdet Åkesson Vin.

Kiviks Musteri AB är ett familjeföretag i fjärde generationen som ingår i Kivik Holding AB. Kiviks Musteri utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar företaget idag bl.a. juicer, drycker samt cider och vin.

Vi har sedan ca 25 år producerat egna viner, vår verksamhet inom vinbranschen blir alltmer betydande och ingår i vårt affärsområde Åkesson Vin. Företaget omsatte 2011 472 MSEK och har idag 103 årsanställda. Övriga affärsområden i Kivik Holding är restaurang & hotellrörelsen Kronovalls Vinslott och kunskapsföretaget Äpplets Hus.


Kiviks Musteri AB’s Styrelse har antagit en affärsplan med mål att stärka vår ställning inom den Nordiska vinmarknaden.

För att öka vår förmåga att produktutveckla nya viner söker vi därför en Vinspecialist som tillsammans med världens vinproducenter kan skapa nya produkter som kundernas inköpsavdelningar accepterar för inköp. Tjänsten innebär resor till leverantörer och direkta kontakter med kundernas inköps- och kategoriansvariga.

Vi bedömer att tjänsten kräver kunskaper och insikter om marknadens krav, konsumentens köpbeslut och hela vägen bakåt till vinproducentens vardag att producera och marknadsföra sina produkter. Dessutom behövs teknisk kunskap för att skapa en färdig konsumentprodukt. Tidigare erfarenhet av samtliga delar av detta arbetsområde är nödvändiga för befattningen.

Placeringsort diskuteras. En rimlig mötesfrekvens sker vid vår egen produktion i Kivik där många av våra produkter fylls i förpackning eller förädlas vidare (mousserande vin, glögg etc). Där finns också vår organisation för inköp, logistik, ekonomi och marknadsföring samt vårt laboratorium för kvalitet och produktutveckling.

Intressant?

Ring gärna Anders Karlsén, Kommersiell Direktör på 0414-791 10 eller 0709 29 85 81 för samtal om tjänsten.

Ansökningar skickas senast den 30 augusti per mail till Kerstin Lövgren, personalansvarig. Mailadress:

kerstin.lovgren@kiviksmusteri.se

Ansökningarna kommer att hanteras löpande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar