fredag 27 juli 2012

Interbrands Sweden AB söker Key Account Manager


Interbrands Sweden AB söker Key Account Manager

Vill du arbeta i ett av Sveriges mest dynamiska företag inom vin och sprit? Nu har du chansen att bli en av oss. Vi handlar med kvalitativa viner och starka spritvarumärken mot Systembolaget, Horeca samt Travel Retail. Då vi nu utökar vårt sortiment mot hotell och restaurang, söker vi en självgående Key Account Manager i Stockholm.

Vi vill att du: 

Tar eget budgetansvar, själv skapar en efterfrågan på våra produkter via personliga säljbesök.

Du behöver:

En del erfarenhet i bagaget. Ålder är bara en siffra men för att lyckas i den här rollen behöver du ett upparbetat kontaktnät och ingångar till bra restauranger. Det har du förhoppningsvis om du är en erfaren vin- och spritsäljare men du kan lika gärna ha sålt andra premiumprodukter på horecamarknaden. Det viktigaste är att du brinner lika mycket som vi gör och att du är social, lyhörd och organiserad.



Kontaktperson: Johannes Rehnman

johannes.rehnman@interbrandsnordic.com



Vi hoppas att du vill bli en av oss!

Interbrands Wines & Spirits är en privatägd nordisk importör av varumärken som står för kvalitet inom vin- och spritbranschen. Vår portfölj innehåller världsledande varumärken såsom Dalmore, Jura, Russki,  Russian Standard , Whyte & Mackay, The Dalmore, Jura, G&J Greenalls, Vina Canepa, Gancia, La Parrina, Gary Farrell, Jacquart Champagne, Cantina Teanum, La Chamiza, Patron Spirits, Stroh, Heaven Hill med flera. 

Från och med juli 2012 har Interbrands Sweden fått det stora förtroendet att hjälpa till med att marknadsföra och öka försäljningen av Concha Y Toro Swedens viner som Casillero del Diablo, Trivento, Bonterra, Fetzer till hotell och restauranger i Sverige.

Vi strävar alltid efter att inspirera och driva utvecklingen för dig som kund, producent och samarbetspartner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar