onsdag 8 augusti 2012

Kraft Öl - Aktuella Jobb: Enjoy Wine & Spirits söker

Enjoy Wine & Spirits söker en Projektledare Marknad & Kommunikation

Enjoy Wine & Spirits AB är ett ägarlett företag med en omsättning På ca 500 MKR per år och ca 30 anställda. Enjoy Wine & Spirits är en av Sveriges ledande importörer av vin och representerar en attraktiv portfölj av exklusiva vinegendomar och marknadsledande vinvarumärken. Enjoy Wine & Spirits AB har fyra gånger utsetts till Å RETS VINIMPORTÖR och ingår i Gruppo Di Luca koncernen som består av två olika företag; Di Luca & Di Luca, med varumärket Zeta som handlar med mat och levererar till dagligvaruhandeln och de största grossisterna samt Enjoy Wine & Spirits. Kontoret är högt beläget i ”Det Vita Huset” invid Danvikstull. Just nu söker vi en Projektledare Marknad & Kommunikation.
Din rollSom Projektledare Marknad & Kommunikation arbetar du brett med all marknad och kommunikation både internt och externt. Du är specialisten inom området på företaget och samarbetar mycket med våra Produktchefer. Du rapporterar till Vice VD Wilhelm Schultz.
Exempel på arbetsuppgifter:
Tillsammans med Produktcheferna upprätthålla och ansvara för internkommunikation gällande marknadsaktiviteter.
I samråd med Produktcheferna tar du fram en varumärkesplattform för respektive varumärke: marknadsplan, genomförande och uppföljning.
Du säkrar att marknadsplanen uppfyller satta kvalitetsmål samt att marknadsaktiviteter sker i enighet med tidsplanen och satt budget.
Du ansvarar för optimering av marknadsmixen med fokus på annonsering, PR och eventkoordinering.
Du kommer att medverka och koordinera event och mässor.
Vara med och ta fram idéer för informations- och kampanjmaterial som sedan produceras av grafiska teamet, dvs. ta fram marknadskommunikationskoncept och teman till olika projekt utifrån fastställd marknadsstrategi.
Ansvara för Enjoy Facebook och produktion av nyheter på Enjoy’s hemsida.
Kvartalsvis återrapportering av marknads aktiviteter och dylikt enligt önskemål till berörd PC.
Följa upp löpande marknadskostnader och uppföljning av kostnadsbudget på årsbasis.
Din bakgrundFör att lyckas i rollen tror vi att du har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet. Du har troligtvis en akademisk examen i kommunikation eller motsvarande från t.ex. Berghs. Du är världsbäst på att kommunicera både i tal och i skrift. Du tycker om att formulera budskap och du har en förmåga att vara både strategisk och operativ i ditt arbete. Självklart har du mycket goda kunskaper i engelska och andra språk är meriterande. Du är en skicklig projektledare med ett affärsmässigt och professionellt förhållningssätt. Som person är du flexibel, självständig och tycker om att leverera på tid och över förväntan. Du har ett stort eget driv och förmåga att se helheten och prioritera utifrån denna. Du är socialt kompetent, glad, kreativ och har lätt för att hantera olika typer av människor. Det är meriterande om du har erfarenhet från vår bransch och/eller ett stort intresse och kunskap om vin.
Vi erbjuderEn arbetsplats där du får möjlighet att påverka din roll och utvecklas tillsammans med trevliga och kompetenta kolleger.
Intresserad?I denna rekrytering samarbetar vi med Wise Professionals AB. Önskar du mer information kontakta gärna rekryteringskonsult Anna Jeppsson Blomberg på tfn 08-555 29 000. Observera att mellan 2012-07-09 och 2012-08-05 besvaras frågor av Emil Sundlöf på 076-000 1886. Urval och intervjuer kommer att ske efter den 14 augusti. Vi ser fram mot att få din ansökan via www.wise.se/jobb senast den 12 augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Mvh
Kraft Öl - Aktuella Jobb

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar