måndag 12 mars 2012

Produktchefsassistent till Stockholm, Vinovativa

Information om uppdraget:
Academic Work söker nu en Produktchefsassistent för rekrytering till Vinovativa

Beskrivning av företaget:
Vinovativa är ett ungt, innovativt och expansivt företag som på kort tid blivit en av Sveriges ledande importörer av viner från småskaliga producenter. Vinovativa väljer noggrant ut viner från hela världen med fokus på kvalitet, karaktär och prisvärde. Vinovativa representerar både världsberömda egendomar och de senaste stjärnskotten. Vinovativas kunder är Systembolaget, travel retail (duty free), livsmedelsgrossister samt hotell och restauranger över hela landet. Vinovativa omsatte 2011 drygt 55 mkr och har som tydlig avsikt att fortsätta sin kraftiga tillväxt även under de närmaste åren.
Läs mer på: www.vinovativa.se

Arbetsuppgifter:
Till huvudkontoret i Solna söker vi nu en Produktchefsassistent med kunskaper inom vin för visstidsanställning. Du kommer att arbeta mycket nära Produktchefen som du assisterar i den dagliga administrationen. Du bistår även Produktchefen i de dagliga kontakterna med producenter i utlandet, leverantörer och Systembolaget. I samband med sammanställning av offerter till Systembolaget kommer du arbeta med löpande kvalitetssäkring av både nya och befintliga produkter vad gäller etiketter, årgångar och innehåll. I arbetsuppgifterna ingår även att följa och bevaka produkter och leveranser i nära samarbete med logistik- och inköpsavdelningen.

Du kommer t.ex. att:
• Kommunicera med producenter i utlandet, leverantörer och Systembolaget
• Följa upp annons/marknadsplaner och i samarbete med vår reklambyrå löpande ta fram anpassade annonser och banners.
• Ha löpande kontakt med säljorganisationen
• Planera och delta vid vinmässor och events

För att lyckas i tjänsten är du både en strukturerad administratör och en utåtriktad person som är bra på att bygga kundrelationer. Du har också en mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du trivs med att arbeta självständigt utifrån uppsatta mål och tidsramar.

Vi söker dig som

Vi söker dig som:
• Har en eftergymnasial utbildning, inom försäljning, marknadsföring eller inköp
• Har goda kunskaper inom vin
• Har något års erfarenhet från försäljning och/eller marknadsföring och gärna med inriktning mot vinbranschen

Om du har erfarenhet från bildredigeringsprogram och marknadsföring genom sociala medier är detta ett plus. Det är mycket meriterande med kunskaper inom franska, spanska eller italienska. Det är även meriterande om du har goda kunskaper i Excel och affärssystemet Visma.

Som person är du positiv och sprider mycket energi omkring dig. Du har en god kommunikativ förmåga och har lätt för att knyta nya kontakter. Du arbetar strukturerat och är noggrann och affärsmässig i ditt arbetssätt.

START: Enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid, visstidsanställning dock längst tom 2013-02-01
PLATS: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse med Vinovativa
KONTAKT: Rekryteringssupport: 08 562 467 42
REFERENS: HM64838
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Vi tar löpande emot och behandlar ansökningar, dock längst tom 2012- 04- 20

Denna rekrytering genomförs av Academic Work, men du kommer att anställas av Vinovativa.

Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Sök på Academic Work

Mvh
Kraft Öl - Aktuella Jobb

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar