torsdag 8 mars 2012

Hermansson & Co söker Biträdande produktchef


Hermansson & Co söker Biträdande produktchef

Hermansson & Co är en vinimportör och grundades i 1995. Hermansson & Co är ett marknads- och försäljningsbolag och sortimentet består av vin och glögg och är en av Sveriges större vin, samt näst största glögg leverantör till Systembolaget. Vin är huvudprodukten. Hermansson & Co levererar till Systembolaget, hotell och restauranger. För mer information, besök www.hermanssonco.se.

Hermansson& Co lever efter mottot "Goda drycker är ingen tillfällighet" och ledstjärnan är att söka och finna bästa möjliga produkt till bästa möjliga pris. I ett nära samarbete med producenter provas produkter fram som till smak, kvalitet och pris passar för den svenska marknaden. I nära dialog med såväl Systembolaget, konsumenter och restauranger arbetar det kontinuerligt med att komplettera och utveckla produktportföljen.

"Goda drycker är ingen tillfällighet"!

Hermansson & Co har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren och söker nu en Biträdande produktchef.

Arbetsbeskrivning:

Du kommer att arbeta i team, bestående av produktchefer och marknadschef, med offertarbete mot Systembolaget, lanseringsarbete, produktblad, logistik och kontakter med producenter och reklambyråer, samt delta i planering av marknadsföringskampanjer och ingå i vinprovningsgruppen.

Kravprofil:

Vi ser att du jobbar i branschen och gärna med liknande arbetsuppgifter – vinkunskap är ett plus. Som person har du lätt för att kommunicera, är metodisk, uthållig, handlingskraftig och prestationsorienterad. Vi ser gärna att du har uttalade ambitioner att utvecklas mot en roll som produktchef på några års sikt.

Vi erbjuder:

Ett intressant arbete i en bransch under kraftig tillväxt. Du får arbeta i ett spännande företag under stark tillväxt med korta beslutsvägar och högt i tak. Anställningsvillkoren är förmånliga och du kommer att vara placerad på huvudkontoret på Birger Jarlsgatan i Stockholm.

För frågor om tjänsten, kontakta Ulf Fältén, ulf.falten@multitudesearch.se, eller ring på 070-511 88 06.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar