torsdag 15 mars 2012

Altia söker Business Manager


Altia söker Business Manager

Altia Sweden är verksamt inom dryckesbranschen och arbetar med att marknadsföra och sälja många starka märken på den svenska marknaden.
Altia Sweden arbetar med egna välkända varumärken som t ex Chill Out, Opal Springs, Aussie, Blossa, O.P. Anderson, Explorer och Grönstedts Cognac.
Produktionen sker i de flesta fall i egna fabriker. I Stockholm sitter företaget i fräscha lokaler på Gärdet.

Business Manager – Med marknadsansvar att utveckla, vårda och stärka identiteten av i kategorin ingående varumärken.

Vi söker nu, med placering i Stockholm, till kategorierna akvavit, bitter & glögg, en Business Manager som skall driva utvecklingen av varumärkena till nya nivåer.

Vill du ytterligare identitetsstärka några av Altias starkaste varumärken, exempelvis Blossa, O.P.Anderson, Skåne, m.fl? Du är ansvarig för att utveckla och kommunicera varumärkesstrategier och förväntas även säkerställa lokal implementering av godkända planer via ett nära samarbete med de olika marknaderna i Norden och Baltikum.

Du kommer att initiera och driva produktutvecklingsprojekt, utveckla concept och kommunikation för dina varumärken. Ofta jobbar du tillsammans med lokala Brand Managers, hela produktionskedjan inom Altia samt med reklam- och designbyråer.

Vi ser att du har en universitetsutbildning inom marknadsföring och erfarenhet av strategiarbete, projektledning, upphandling av design och kommunikation samt nordisk koordinering.

Du har säkert en gedigen erfarenhet som produktchef, Brand Manager, kategorichef, eller liknande. Som Business Manager på Altia ser vi att du har en tidigare erfarenhet av strategiskt varumärkesbyggande gärna i kombination med produktutveckling, helst inom FMCG.

Engelska flytande såväl i tal som skrift är ett krav. Svenska skall du kunna tala och läsa utan begränsning. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Vi erbjuder dig en stimulerande roll i ett motiverat team med ansvar för starka varumärken i ett företag med resurser. Bra anställningsvillkor samt placering i fräscha lokaler på Gärdet. Välkommen med din ansökan. Mer information om ALTIA Sweden AB finner du på www.altia.se

För ytterligare information ber vi dig kontakta någon av våra konsulter på Interselection AB, Mikael Sundström 070-57 55 223, alternativt Kjell Eriksson 0709-41 90 09. För att skicka in din ansökan, vänligen gå in på www.interselection.se och vidare till aktuella rekryteringar. Vi vill ha din ansökan snarast möjligt dock senast den 29 mars. Välkommen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar