onsdag 6 november 2013

Kraft Öl Jobb - Arvid Nordquist söker säljare till Foodservice, Göteborg/Bohuslän



1884 öppnade Arvid Nordquist en butik som försåg Stockholmarna med delikatesser, kaffe och viner. Sedan dess har familjeföretaget utvecklats till ett nordiskt handelshus som arbetar med internationellt kända varumärken inom mat och dryck ink. vin och öl från hela världen. Däribland företagets eget Classic kaffe som med kompromisslöst fokus på kvalitet tillverkas i det egna rosteriet i Solna. Arvid Nordquist arbetar med kvalitetsprodukter på ett långsiktigt och innovativt sätt som värnar om kunder, varumärkesägare och miljö.

Arvid Nordquist HAB är idag en av Sveriges ledande aktörer på Foodservice marknaden med många välkända varumärken. Vi finns representerade på marknadens ledande grossister med vårt sortiment som omfattar Classic kaffe, Vin och Öl samt Livs sortiment.


Vi söker nu en driven säljare till Foodservice distrikt Göteborg/Bohuslän, med bostadsort Göteborg. Försäljningen mot HoReCa sker med Arvid Nordquist breda portfölj som omfattar 3st produktområden, Kaffe, Livs och Vin & Öl.

Exempel på några av våra varumärken är: Classic kaffe, Bollinger Champagne, KWV, Fullers, Tabasco, Del Monte, Kikkoman.

Du har en utbildning motsvarande sommelier samt minst tre års erfarenhet av försäljning mot HoReCa-marknaden och med väldokumenterat försäljningsresultat. Du besitter ett gott affärsmannaskap och är en duktig kommunikatör och lyssnare som alltid utgår från kundens behov. Du är en positiv person som ser möjligheter och har intresse av att lära dig mer om produkter och kunder.

Arbetsuppgifterna består bl. a av:

- Utveckla försäljningen på befintliga kunder

- Rekrytera nya nyckel- och storkunder

- Genomföra års/avtals-förhandlingar och upprätta kundplaner

- Utveckla vår affär lokalt på grossist enligt övergripande strategi

Kvalifikationer och personliga egenskaper tror vi är:

- Erfarenhet av tidigare säljarbete

- Stort nätverk hos Göteborgs topp restauranger

- Drivande & resultatorienterad

- Noggrann och metodisk

- Stor social kompetens

Om du vill veta mer om arbetet kontakta Säljchef Foodservice Thomas Angeria tel: 08-7991959. Skicka din ansökan med CV och ett personligt brev snarast till camilla.dikman@arvidnordquist.se då urvalet kommer att ske löpande. Märk din ansökan ”Göteborg”.

Kraft Öl - Aktuella Jobb

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar