måndag 7 januari 2013

Aktuella Jobb - Marknadkoordinator till Spendrups Vin


Vi söker en marknadkoordinator till Spendrups Vin AB

Är du en driven projektledare och kommunikatör med ett genuint mat-och vinintresse? Vi söker en person som kan produktionsleda större marknadsprojekt och är duktig att skriva texter. Som marknadskoordinator blir du en viktig nyckelspelare och får jobba i en kreativ miljö med högt i tak, i en bransch med många internationella kontakter. Arbetet omfattar främst planering och genomförande av marknadsföringsaktiviteter i olika kanaler för de varumärken vi representerar. Spendrups Vin består av 20 medarbetare och vi sitter på Spendrups huvudkontor i Vårby.

Arbetsbeskrivning:

- Driva egna projekt utifrån givna budgetramar, inklusive uppföljning.

- Projekt- och produktionsledare för vår produktkatalog mot restaurangkunder.

- Webredaktör för Spendrups Vins hemsida och i sociala medier.

- Skriva pressreleaser och annat redaktionellt material samt arbete med pressrummet.

- Projektledare för större mässor och event.

- Upphandla trycksaker och byråarbete samt mässmaterial.

- Avlasta produktchefer vid genomförande av marknadsaktiviteter.

- Ansvar för produkt- och bilddatabasen.

- Kontering av fakturor.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Du har eftergymnasial utbildning. Högskola/universitet eller liknande är meriterande. Vidare har du dokumenterad erfarenhet från att driva större marknadsprojekt. Erfarenhet av att arbeta med websidor/intranät via publiceringsverktyg är en fördel.

Du har mycket goda kunskaper i svenska språket, har lätt att formulera dig i skrift samt behärskar engelska obehindrat. Erfarenhet av att författa redaktionellt och/eller informativt material är meriterande. Grundläggande vinkunskap är en fördel eftersom det är viktigt att bygga upp ett vinspråk för att kunna kommunicera med konsumenter, kunder och journalister/vinskribenter.

Du har vana av att upphandla byråtjänster eller har erfarenhet från PR/reklambyrå. Baskunskaper inom trycksaksproduktion är en fördel.

Viktiga egenskaper hos dig som söker är att du är driven och tar initiativ men ändå är serviceinriktad, flexibel och kan kompromissa. Du är noggrann, kan hantera deadlines och tycker att det är kul med många kontakter, internt såväl som externt. Körkort för bil är en fördel.

Tjänsten rapporterar till marknadschefen.

För att söka tjänsten – fyll i en ansökan på www.spendrups.se/jobb

Sista ansökningsdag: 3 februari 2013

Varaktighet/arbetstid: Tillsvidare/heltid

Tillträdesdag: 2 maj 2013

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar