fredag 19 oktober 2012

Kraft Öl Jobb - Vinovativa söker Affärsområdesansvarig


Vinovativa söker Affärsområdesansvarig / Försäljningschef Restaurang

Vinkunnig ledare med passion för affärsutveckling

Vinovativa är ett ungt, innovativt och expansivt företag som på kort tid blivit en av Sveriges ledande vinimportörer. Vi väljer noggrant ut viner från hela världen med fokus på kvalitet, karaktär och prisvärde. Vinovativa representerar både världsberömda egendomar och de senaste stjärnskotten. Våra kunder är Systembolaget, Travel Retail (Duty Free), livsmedelsgrossiter samt hotell och restauranger över hela landet. Vinovativa beräknar 2012 omsätta drygt 55 miljoner och har en tydlig tillväxtplan för de närmaste åren.


Vi letar efter en driven Försäljningschef med totalansvar för vår restaurangaffär som kan realisera Vinovativas expansionsstrategi på restaurangmarknaden. Vi erbjuder dig möjligheten att jobba med en mycket kompetent grupp av säljare och en av vinbranschens mest spännande produktportföljer. Som försäljningschef kommer du att driva utveckling av vårt marknads- och försäljningsarbete, såväl direkt som via våra restauranggrossistpartners. Du kommer att ha fullständigt budget-, resultat- och personalansvar för affärsområdet och utgöra en nyckelkompetens i vår ledningsgrupp.

Vi tror att du drivs av att jobba mot utmanande mål och skapa resultat genom ett framgångsrikt säljteam. Du ansvarar för att genom din erfarenhet utveckla och professionalisera säljarbetet men också för att utveckla våra nyckelkundsaffärer. I rollen som Affärsområdesansvarig/Försäljningschef Restaurang kommer du att arbeta med att skapa effektiva och motiverande strukturer vad gäller mål, säljstöd och uppföljning av säljarnas resultat.

För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av att leda och utveckla fältsäljare. Högskoleutbildning med inriktning mot försäljning/marknadsföring och/eller annan relevant utbildning är meriterande. Du har dokumenterat goda säljresultat och en mycket god produktkännedom. Vi tror att du idag arbetar eller har arbetat en längre tid inom vinbranschen; hos annan vinimportör, i grossistledet och/eller inom restaurangbranschen och har därmed ett brett kontaktnätverk. För att trivas hos oss behöver du ett brinnande intresse för vin och försäljning. Du är en strukturerad person med en hög energinivå, inspirerar andra genom din entusiasm och har en passion för att skapa resultat genom andra.

Är du redo att ta din karriär till nästa steg med oss? Ansök på www.mercuriurval.se, referensnummer SE-06091, senast den 28 oktober.

Kontaktperson är Stefan Drackner på Mercuri Urval 08-506 450 07, stefan.drackner@mercuriurval.com

Mer information om Vinovativa på www.vinovativa.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar