torsdag 20 september 2012

Kraft Öl - Aktuella Jobb: SIGVA AB söker två säljare

Aktuella jobb

SIGVA AB söker 2 vin(st)drivande förstärkningar till säljavdelningen

- Väst/SydSverige (placeringsort: kan diskuteras)

- Stockholm och västerut (placeringsort: Stockholm)


Sigva har sedan 1994 tillhandahållit den svenska marknaden med kvalitetsviner från hela världen. Våra viner finns representerade såväl på Systembolaget som på restaurang.

Glädjen kring bra vin i all ära, men för oss på Sigva är glädjen över att få vara ett företag där folk vill arbeta och känna glädje en lika stark drivkraft. Lägger vi dessutom till ett personligt engagemang och viljan att göra bra affärer – för samtliga inblandade – ja, där har vi Sigva i ett nötskal.

Nu vill vi glädja andra varför vi söker vi 2 nya förstärkningar till vår säljavdelning

Passion, ansvar och ett eget driv är viktiga egenskaper för dessa tjänster. Visst är ditt CV viktigt, men det är i slutändan här och nu du ska lysa. Då kanske inte mångårig erfarenhet är det viktigaste, eller så är det just det det är…?

Som du märker så ser vi öppet på dessa tjänster. Och vårt erbjudande kan se ut på oändligt många sätt beroende på vem du är. För det är bara du som vet vilken din potential är och hur du vill att din framtid ska se ut!

Skicka ett brev tillsammans med en CV och glöm inte bort att verkligen beskriva för oss varför du vill bli en del av Sigvas trevliga och framgångsrika team!

Sigva har en bred portfölj från samtliga vinvärldens hörn och representar prestigefulla varumärken som Antinori, Saint Clair, Jean Bousquet, Bodegas Valdemar, Quinta do Noval, Louis Max, Champagne Bonnaire för att nämna ett urval.

Vår kravspecifikation:

– Vi letar efter positiva, utåtriktade personer som brinner för att sälja och både kan vårda våra befintliga kunder och känna en stark drift i att finna nya.

- Du får gärna ha en erfarenhet av försäljning mot svenska HoReCa marknaden, men det är inget krav. Däremot ska du känna att det är glädjen i det personliga mötet som ger vinet själ. En själ som delas av hela flödet från vinmakaren till dina nya kolleger på Sigva.

– English – both written and spoken – is important knowledge.

- Allmänna datakunskaper (Office/Excel).

– Stort intresse av vin och mat är en självklarhet och vi tror att du har någon form av utbildning från branschen. Givetvis är en vinutbildning ett plus.

- B-körkort.

Vårt kontor är beläget i Täby där även merparten av Sigva-teamet på 16 personer trivs och verkar. Och tro oss - vi ser enormt mycket fram emot din ansökan!

Skicka din ansökan med CV senast den 7/10 till: jobb@sigva.se

För frågor är det bara att ringa. Stefan Christiansson, grundare och VD, Sigva AB

Tel: 08-732 59 95

www.sigva.se

Kraft Öl - Aktuella Jobb

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar