torsdag 13 september 2012

Kraft Öl - Aktuella Jobb: Bornicon & Salming söker säljare

Aktuella jobb


Bornicon & Salming söker driven säljare till Stockholm

Vi söker en driven säljarhjälte till Stockholm, du ska ansvara för en intressant vinportfölj samt för våra viktiga ölproducenter. Du har fokus restaurang och för våra kunder är du vidare vår hjälte.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom försäljning mot svenska HoReCa marknaden, och det är såklart meriterande om du har ett gott nätverk. Det är viktigt att du har stor kunskap om hur du strukturerar upp och planerar ditt arbete på ditt distrikt. Van att arbeta mot tydliga mål och krav vad det gäller både dina egna och företagets uppsatta.

För att vara en hjälte måste du förstå våra kunder, vilken service och vilket stöd de behöver från oss. Fundament i ett jobb som detta är att vara självgående, van att hantera egen budget och såklart att vara affärsmässig och själv finna möjligheter i säljande utveckling

Är du vår nya hjälte, har du vad som krävs?

Skicka in din ansökan till vår Försäljningschef Patrick Widemo patrick.widemo@bornicon-salming.se senast den 21 september.

För vidare information om drycker, hjältar och denna tjänst så är du såklart även välkommen att ringa mig på tel 08-122 01 030.

Vår vinportfölj innehåller producenter som Paul Mas, De Bortoli, Joseph Mellot och Vinultra för att nämna några. Ölportföljen fylls av Singha Boon Rawd Brewery och Kirin Brewery.

Mvh
Kraft Öl

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar