onsdag 24 juli 2013

Aktuella Jobb - Tryffelsvinet söker erfaren Produktchef


Tryffelsvinet startade sin verksamhet 2003 som en ren Vinklubb och har i dag 12000 aktiva medlemmar. Verksamheten har därefter utvecklats även mot Systembolaget och restaurang. Vi har en handfull strategiska listningar samt ca 60 tillfälliga listningar per år hos Systembolaget. Vi säljer till mer än 100 av landets topprestauranger. Vår vinportfölj består av mycket starka varumärken med fokus på Frankrike, Italien, Sydafrika och Chile.

Vi söker nu en ny nyckelmedarbetare som vill vara med och utveckla vår framgång ytterligare på Systembolaget! Du har en gedigen erfarenhet och dokumenterad framgång i rollen idag samt ett brett kontaktnät i leverantörsledet. Tryffelsvinets utveckling bygger på entreprenörskap, engagemang och passion. Vi söker dig som har dessa egenskaper och vill vara en viktig del i utvecklingen av vårt sätt att arbeta och i resan mot nya spännande mål!

Utmaningen!

Din uppgift blir att tillsammans med nuvarande organisation utveckla Tryffelsvinets affärer med Systembolaget. Du kommer att ha eget operativt ansvar för del av vår befintliga portfölj men skall också bygga upp nya producentrelationer. Vi söker dig som har en väldokumenterad erfarenhet och framgång i att göra affärer med Systembolaget. Du har ett bra kontaktnät i producentledet och känsla för vad som efterfrågas och fungerar på den Svenska marknaden. Du vet hur man bygger varumärken och arbetar med ”Sell-Out”. Vi tycker också det är viktigt att du har gedigna kunskaper om vin och är sensoriskt tränad.

Tjänsten är heltid med placering i Stockholm. Anmäl ditt intresse hos Stefan Schlyter – stefan@tryffelsvinet.se

Kraft Öl - Aktuella Jobb

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar