lördag 12 maj 2012

Arcus Sweden söker Säljare – Distriktschef


Arcus Sweden söker Säljare – Distriktschef för Stockholm/Åre/Gotland

Arcus Sweden AB är en av de ledande vin & spritimportörerna på den svenska marknaden, och företräder stora varumärken som Lysholms Linie Aquavit, Braastad Cognac, Chivite Wines, Clontarf Irish Whiskey & Fireball Cinnamon Whisky. Vi ingår i den norska Arcus-koncernen med bolag i Finland, Norge & Baltikum.

Vi sätter våra samarbetspartners i fokus, och för att kunna fortsätta vår framgångsrika utveckling inom HoReCa-sektorn söker vi nu en

Säljare – Distriktschef för Stockholm/Åre/Gotland

Vi prioriterar gedigen erfarenhet av försäljning av konsumtionsvaror och erfarenhet av branschens importörs- eller grossistled i första hand, samt en god kännedom om Stockholms bar- och restaurangvärld.

Som person skall Du vara självständig och driven av möjligheten att göra affärer och bygga relationer som är bra för båda parter, vara resultatinriktad och strukturerad. Du skall känna dig bekväm med att hålla presentationer samt behärska det engelska språket såväl som Windows Office och ha B-körkort.

Din placering blir på vårt kontor i Stockholm, med en del resor och obekväma arbetstider.

Är detta något för Dig så maila in din ansöka med CV och personligt brev till ansokan@arcussweden.se senast den 24 maj 2012. Har du frågor gällande tjänsten kan du ringa Svante Selling, 08-545 534 30.

http://www.arcussweden.se/

Mvh
Kraft Öl - Aktuella Jobb

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar